ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκευές Smart repair

Τι είναι η επισκευή Smart Repair

Ένας γρατσουνισμένος προφυλακτήρας ή ένα μικρό βαθούλωμα στο αυτοκίνητό σας μπορεί να σας αποθαρρύνει, αλλά η επισκευή του για εσάς είναι σημαντική. Η διαδικασία αυτή, γνωστή ως SMART (Small to Medium Area Repair Technology), επιτρέπει την τοπική επισκευή μιας περιοχής χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης ή επαναβαφής ολόκληρου του τμήματος του αυτοκινήτου. Η επισκευή SMART συνδυάζει εξειδικευμένα εργαλεία και υλικά με την τελευταία τεχνολογία βαφής, επιτρέποντάς μας να επικεντρωθούμε στην κατεστραμμένη περιοχή. Αυτή η μέθοδος μειώνει τον χρόνο και το κόστος της επισκευής, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν τα αυτοκίνητά τους πίσω σε λειτουργική κατάσταση γρηγορότερα και με λιγότερο κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους επισκευής.

Τύποι ζημιών που είναι κατάλληλοι για επισκευή SMART

Η επισκευή SMART προσφέρει μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση για τη μικροεπισκευή του αμαξώματος αυτοκινήτου, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία διαφορετικών τύπων ζημιών.

Τι είναι η επισκευή Smart Repair

Οι επισκευές SMART προσφέρουν ποικίλους τρόπους λειτουργίας, εξαρτώμενους από τη φύση της ζημιάς στο αυτοκίνητό σας. Για παράδειγμα, αν το χρώμα του οχήματός σας έχει υποστεί ζημιά και υπάρχουν βαθουλώματα, τότε απαιτείται πλήρωση και εκ νέου βαφή.

Στην περίπτωση ενός μικρού βαθουλώματος που δεν έχει καταστρέψει το χρώμα, η μέθοδος Paintless Dent Removal (PDR) είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η τεχνική αφαιρεί απαλά το βαθούλωμα χωρίς να απαιτείται χρήση βαφής.

Για περιπτώσεις όπου η βαφή έχει υποστεί ζημιά, το χρώμα της επισκευής SMART ταιριάζει ακριβώς με το χρώμα του οχήματός σας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φινίρισμα. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν φασματογράφους τελευταίας γενιάς για να εντοπίσουν την κατάλληλη συνταγή βαφής, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το χρώμα έχει υποστεί αποχρωματισμό λόγω επίδρασης του ήλιου ή λόγω γήρανσης.

Οι επισκευές SMART προσφέρουν ποικίλους τρόπους λειτουργίας, εξαρτώμενους από τη φύση της ζημιάς στο αυτοκίνητό σας. Για παράδειγμα, αν το χρώμα του οχήματός σας έχει υποστεί ζημιά και υπάρχουν βαθουλώματα, τότε απαιτείται πλήρωση και εκ νέου βαφή. Στην περίπτωση ενός μικρού βαθουλώματος που δεν έχει καταστρέψει το χρώμα, η μέθοδος Paintless Dent Removal (PDR) είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η τεχνική αφαιρεί απαλά το βαθούλωμα χωρίς να απαιτείται χρήση βαφής. Για περιπτώσεις όπου η βαφή έχει υποστεί ζημιά, το χρώμα της επισκευής SMART ταιριάζει ακριβώς με το χρώμα του οχήματός σας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φινίρισμα. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν φασματογράφους τελευταίας γενιάς για να εντοπίσουν την κατάλληλη συνταγή βαφής, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το χρώμα έχει υποστεί αποχρωματισμό λόγω επίδρασης του ήλιου ή λόγω γήρανσης.

Είστε έτοιμοι για μια επισκευή SMART;

Αν ενδιαφέρεστε για μια επαγγελματική επισκευή SMART, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2311476100
είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται εδώ:

approved body shop

Copyright © 2024. All rights reserved.