Προφίλ Εταιρείας

Από το 1963, η εταιρεία Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. βρίσκεται κοντά σας, επενδύοντας συνεχώς για την εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών της. Η πολύτιμη εμπειρία της εταιρείας στα χέρια της δεύτερης γενιάς δημιούργησε την πιο σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη εισαγωγική αντιπροσωπεία Ford στη Βόρεια Ελλάδα.

Η εταιρεία μας πλέον βρίσκεται στην τρίτη γενιά, διατηρώντας την παράδοση της ποιότητας και της φιλικής εξυπηρέτησης. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Πρόσφατα, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας εγκαινιάζοντας ένα νέο τμήμα για την επισκευή αυτοκινήτων από αλουμίνιο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα γρήγορης επισκευής (Smart Repair) για την άμεση και εξειδικευμένη επισκευή αυτοκινήτων ακόμη και χωρίς βαφή.

Όλα αυτά μας επιτρέπουν να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Εγκεκριμένα φανοβαφεία από:

Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις και την εξειδίκευσή μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και της εταιρείας Tesla.

Είμαστε περήφανοι που μας έχει επιλέξει για την επισκευή των αυτοκινήτων της στην Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω την αξιοπιστία και την φήμη μας στον τομέα της αυτοκίνησης.

Στη Βροχίδης – Χατζής Α.Ε., συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας για να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την ίδια συνέπεια και φιλική συμπεριφορά που γνωρίζετε από παλιά.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν…
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε…

approved body shop

Copyright © 2024. All rights reserved.